Şehit General Kasım Süleymani Direnişin Ruhuydu

Per, 06/05/2021 - 12:19

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami Kudüs Günü Münasebetiyle Şehit General Kasım Süleymani’nin direnişe olan katkılarına değindi. 

Welayet News  - General Hüseyin Selami, şehit General Kasım Süleymani’nin  tüm İslam beldelerinde direnişin ruhu olarak bilindiğini belirtti.

General Selami, ‘’Kudüs Gücü’nün en büyük marifeti, bölgede ABD gücünü bozguna uğratmak ve bu ülkeye karşı bölgeyi harekete geçirmek oldu. Amerika yavaş yavaş bölgeyi terk etmek zorunda, nitekim şimdi ABD terör ordusunun bazı birlikleri Afganistan’dan çekilmeye başladı ki bu süreç milletlerin iradesinin üstün çıkması sonucudur.

Terör devletlerinin direnişin baskısında olduğuna değinen General Selami, ‘’ Amerika terör devleti bölgede kamuoyu ve direniş gruplarının siyasi ve askeri baskısı altında bulunuyor. Bugün şeytanların ve müstekbirlerin kurduğu ittifak cephesinin artık kırılmaya başladığına şahit oluyoruz. Amerika  Suudi Arabistan rejimini aşikar bir hezimetten ve Yemenli mücahitlerin karşısında yenilgiye uğramaktan kurtarmak için hiç bir şey yapamıyor. Ayrıca siyonist rejim İsrail’in milli güvenlik sisteminde çatlaklar oluştu fakat Amerika bu rejime bile hiç bir şekilde yardım edemedi.’’ açıklamalarında bulundu.



Yeni yorum ekle