Direniş Cephesi Mutlaka Zafere Ulaşacaktır

Çar, 05/05/2021 - 22:34

Malezya Başbakanı’nın Batı Asya işleri tam yetkili temsilcisi Abdulhadi Avanc Muhammed Uluslararası Kudüs Kongresi’nde konuştu.

Welayet News  - Avanç Muhammed, ‘’Tüm istikbar cephesi, işbirlikçileri ve medya organları bir araya gelse bile, yine de direniş karşısında yenilgiye uğrayacaktır.’’ dedi.

Avanc Muhammed, İran İslam İnkılabı’nın Filistin davasına olan desteğine ve dik duruşuna dikkat çekerek, ‘’Bugün Müslümanlar, ister kadın, ister erkek, ister genç, ister yaşlı, var gücüyle Filistin davasına destek vermelidir.’’

Avanc Muhammed, ‘’Filistin toprakları tüm ilahi dinlerin ve ilahi enbiyanın topraklarıdır. Filistin hiç bir zaman özel bir kavim veya aşirete ait olmadı. Bu toprakların siyonistlerce işgal edilmesi haramdır. Müslümanların Siyonistlere karşı mücadele etmesi gerekmektedir.’’ ifadelerini kullandı.

Avanç Muhammed İslam ülkelerinin İsrail ile normalleşmesine değinerek, bu girişimi sert bir dille eleştirdi, ‘’İran İslam Cumhuriyeti İslam ve Müslümanları savunma uğruna birçok şehit verdi ve Müslüman ümmeti savunması hiç bir zaman siyasi açıklama düzeyinde olmadı ve bunu pratikte ispat etti.’’ dedi.



Yeni yorum ekle