Kudüs'ün Zaferi Yakın

Çar, 05/05/2021 - 09:45

İslami Cihad Hareketi Temsilcisi Nasır Ebu Şerif dün düzenlenen ''İkinci Uluslararası Kutsal Kudüs Kongresi'nde bir konuşma yaptı.

Welayet News  - Ebu Şerif konuşmasında İsrail rejimi ile normalleşmenin Filistin davasına ihanet olduğuna dikkat çekip, "İslam Ümmetinin tüm çocukları, ırkçı İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi konusundaki Siyonist projeye karşı tepki göstermeli  ve bu fikre karşı güçlü bir şekilde savaşmalı ve aydınlatmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

Filistin davasının evrensel bir adalet arayışının temsili olduğuna dikkat çeken Ebu Şerif, "Dünyada adalet talep eden hiç kimse, Filistin meselesine, Kudüs'ün Yahudileştirilmesine ve İslam topraklarının gasp edilmesine kayıtsız kalamaz. Filistin işgali, başlangıçta İngiltere ve diğer sömürge ülkeleri tarafından başlatılan bir sömürge projesiydi ve hedefleri bazı maddi faydalar ve rejimin İslam ülkeleri üzerindeki hakimiyetini sağlamaktı. İsraillilerle mücadelemiz, Kudsü Şerif'in nihai zaferine yol açacak ve bu konuda kendimizi iman silahı ve askeri teçhizatla donatmalıyız." dedi.

Nasır Ebu Şerif zaferin her zamankinden daha yakın olduğuna işaret etti. "İsrail geriliyor ve gaspçı Siyonist rejimin yenilgisi, tüm İslam Ümmetinin sömürgeciler üzerindeki zaferi anlamına gelecektir." açıklamalarında bulundu ve Ulusal Kudüs Günü ilanının önemine dikkat çekerek, ''Uluslararası Kudüs Günü, İmam Humeyni'nin (ra.) ırkçı İsrail'e karşı mücadelesinin başlangıcı değildi, aksine İmam, İran'da devrik şah döneminde de, tüm İslam ülkelerindeki diğer alimler ve dini otoriteler gibi Filistin'i destekledi.'' dedi.



Yeni yorum ekle