ABD Savunma Bakanı, Siyonist rejime tam desteğini yineledi

Pt, 12/04/2021 - 07:30

ABD Savunma Bakanı, dün ülkesinin Kudüs'teki işgalci İsrail rejimine sınırsız desteğini sürdürme ve askeri olarak güçlendirme taahhüdünü yineledi.

Welayet News  - Fars Haber Ajansı'na göre ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ırkçı rejim İsrailli üst düzey yetkililerle görüşmek üzere işgal altındaki Filistin topraklarına gitti. 

ABD Başkanı Joe Biden'ın 20 Ocak'ta göreve gelmesinin ardından ırkçı İsrail'e ilk kez gelen Austin, ırkçı rejim Savaş Bakanı Benny Gantz ile görüştü.

Siyonist rejim ve ABD'nin stratejik ortak olduğunu bildirirken, Washington ile İsrail arasındaki ilişkilerin Batı Asya bölgesinin güvenliğinde kilit rol oynadığını iddia etti.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savaş Bakanı Benny Gantz ile yaptığı görüşmeye de atıfta bulunarak, bu görüşmede  ABD'nin İsrail'i destekleme taahhüdünü vurguladığını ekledi.

ABD savunma bakanı Austin, siyonist rejim İsrail Savaş Bakanı Benny Gantz ile ortak bir basın toplantısında "İsrail, ABD için stratejik bir ortaktır" dedi.

ABD, İsrail işgalinin ve baskı altındaki Filistin halkına karşı işlediği suçların en büyük destekçisidir.

İsrail rejimine yapılan kapsamlı ABD askeri ve mali yardımı, Filistin halkını bastırmak ve onların topraklarını işgal etmek için kullanılıyor.

Kudüs'teki işgalci rejimdeki yetkililer, ABD'yi her zaman İsrail'in güçlü bir destekçisi olarak adlandırdılar.



Yeni yorum ekle