İmam Hüseyin'in (a.s) Veladet Yıldönümü kutlu olsun

Çar, 17/03/2021 - 07:27

Bugün hicri kameri takvimle 3 Şaban 1442, Peygamber efendimizin sevgili torunu İmam Hüseyin (a.s)-'ın mübarek veladet yıldönümüdür.

Welayet News  - 3 Şaban, İslam dinini savunma, hak ve adalet yolunda, Kerbela faciasında büyük fedakarlıkları ve kahramanlıklarıyla tarihe ismini kazıyan büyük bir şahsiyetin mübarek veladet yıldönümüdür.

İslam İnkılabının kurucusu rahmetli İmam Humeyni bu büyük günü "Devrim Muhafızları Günü" olarak adlandırıp, İmam Hüseyin (a.s) hak, adalet ve özgürlük  ve İslam dinini savunma dersinin tüm dünya insanları tarafından örnek alınıp, tarihe geçmesini sağladı.

İslam İnkılabı Muhafızlar ordusu da,  çok etkili ve başarılı bir güç olarak İslam Cumhuriyetinin savunması ve korunması yönünde büyük başarılara imza atmıştır.

Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi ve onun yayın organı Welayet News olarak Cennet gençlerinin efendisi, İmam Hüseyin (a.s) mübarek veladet yıldönümünü velayet aşıklarına, hak ve adalet ve özgürlük mücadelesi veren başta olmak üzere tüm İslam alemine tepriklerimizi sunuyoruz.



Yeni yorum ekle