Trump’ın yeni ses kaydı: Seçim sonuçlarını değiştirmek için pazarlık yaptığı ortaya çıktı

Cu, 12/03/2021 - 11:30

Amerika eski başkanı Donald Trump'tan yayınlanan yeni ses kaydı, başkanın Georgia eyaleti seçim sonuçlarını değiştirmek için pazarlık yaptığını ortaya çıkarttı.

Welayet News  - Fars Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre Amerika medyasının eline geçen yeni bir ses bandında Amerika eski başkanı Donald  Trump Georgia eyalet seçimlerini araştıran yetkililere, seçim sonuçlarını değiştirmek için baskı yaptığı belirtiliyor.

Amerika haber çevrelerine göre bu ses bandı, Trump'ın Georgia Eyaleti İçişleri Bakanı Bürosundaki seçim iddialarını inceleyen baş sorumlu yetkili ile görüşmesine ait ve Trump ile ekibinin 2020 Kasım seçimlerini değiştirme çabalarını gözler önüne seriyor.

23 Aralık 202 tarihine ait olan ses bandında Trump diğer eyaletlerde Biden'in kazanmasını engelleyemediği, daha sonra Georgia eyaletinde kazanmasının nasıl engellenebileceğini soruyor. Buna ilaveten Trump Watson'dan oy pusulaları üzerindeki imzaları birkaç sene öncesine ait pusulalara atlan imzalarla karşılaştırmasını istediği belirtiliyor.



Yeni yorum ekle