Amerika'nın Düşüşü Hızlandı

Pt, 08/03/2021 - 07:01

Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı şunları söyledi: ‘Bugün, Amerika’nın düşüşünün belirgin etkilerine şahit oluyoruz ve düşünürler de Amerika’nın müstekbir rejiminin düşüşünün hızlandığını doğruluyorlar. 

Welayet News  - Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı General Ali Fedevi, Şehit Fahrizade Merkezinde üniversite öğrencileri seferberliği teşkilatı tarafından düzenlenen “Süreyya’ya kadar” oturumunda şu ifadelerde bulundu: ‘Ülkenin birçok yeteneği ve kabiliyeti olmasına rağmen, yönetim gruplarının ülkenin sorunlarını çözmek için bu yetenekleri özümseme, kullanma ve yönlendirme kabiliyeti yoktur. 

Bugün bilim ve teknolojinin kaynağı olan birçok ülkede İran gençliği bir yenilik kaynağı sağılmaktadır ve etkilidir. İran gençliğinin potansiyeli sınırsızdır, öyle ki, ülkede, emsali olmayan sorunlar gençlerin yardımıyla çözebiliriz; Elbette, İran gençliği dünyadaki en yüksek IQ'ya sahip olsa da, bu kapasiteyi organize etmenin, yönetmenin ve kullanmanın bir yolunu bulmalıyız ve bu sorunu çözmek için çeşitli gruplar çalışmalıdır. 

Ülkede pek çok sorun çözücü var ama biz bu kapasiteyi ülkenin sorunlarını çözmek için kullanmadık ve tabii ki bu kapasiteyi ülkenin sorunlarını çözmek için kullanabilmemiz bir hünerdir ve bence üniversite öğrencileri seferberliği bu hünere sahiptir. 

Bugün, eski casus yuvasında öğrenci seferberliğinin kurulması, Amerikalıların gözüne saplanmış bir oktur. Kuran kuralına göre Şeytan'ın partisi her zaman başarısız bir partidir. Aslında Şeytan, zirvede başarısız olmuştur çünkü kısır bir döngü içindedir ve Allah'ın ve Peygamber'in rutini olan rutine aykırı davranmıştır. 

Bugün, Amerika’nın düşüşünün belirgin etkilerine şahit oluyoruz ve düşünürler de Amerika’nın müstekbir rejiminin düşüşünün hızlandığını doğruluyorlar. Amerika, Şeytan partisinin vücut bulmuş halidir, İmam Humeyni'nin de dediği gibi, Amerika büyük şeytandır.’ 

Tags: 


Yeni yorum ekle