Mescid Aksa Hatibinden Uyarı

Pt, 22/02/2021 - 07:23

Mescidi Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Siyonist rejim İsrail'ini, zorbalıkla ''Bab el-Rahme' mescidini kapatma kararı konusunda uyardı.

Welayet News  - Şeyh İkrime Sabri, terör rejiminin bu girişimiyle namaz kılanları bu mekandan uzaklaştırmak ve bu mekana saldırmak ve böylece burayı Filistinlilere daimi olarak kapatmak istediğini söyledi. 

Mescidi Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri ayrıca bir konferansta yaptığı açıklamada, ‘BAE ve ırkçı İsrail ve diğerleri arasında ilişkilerin normalleşmesi, normalleşme değil, İsrail düşmanı ile bir ittifaktır ve bu, ilişkilerin normalleşmesinden daha tehlikelidir ve uzlaşma anlaşmaları aslında şeytani bir cephenin oluşumudur.'' dedi. 

Şeyh İkrime Sabri, ''İsrail'le uzlaşmak için acele edenler, hiçbir hukuki dayanağı olmayan ve İslam'ın tüm gerçekleriyle çelişen bir İsrail rivayetinden etkilenmişlerdir. İsrail rivayeti, Filistinlileri yasal, dini ve mezhebi haklarından mahrum etmektedir. İşgalcilerle ittifak kuran ülkeler, İbrahim dini dedikleri şeyin planının tehlikesini anlamıyorlar. Bu şeytani cephe, düşman İsrail ve uzlaşmacı ülkelerden oluşuyor ve bu Siyonist-Amerikan koalisyonu ümmet hareketine darbe vurmak içindir.’ dedi.



Yeni yorum ekle