Bahreyn Halkı Zamanın Tağutlarına Teslim Olmayacaktır

Pt, 15/02/2021 - 06:46

Bahreyn halk devriminin yıldönümünde, Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri, Bahreynlilerin bu dönemin Beni Ümeyyelerini bir kez daha yeneceğini belirtti.

Welayet News  - Nuceba Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Kaabi, Bahreyn halkının Al-i Halife rejimine karşı direnmesinin yıldönümünde, bu ülkeyi İbrahim bin Malik Eşter, Zeyd bin Suhan ve Sasa bin Suhan'ın (Ehlibeyt'in Sahabeleri) kahramanlığına tanıklık eden bir direniş adası olarak nitelendirdi.

Şeyh Ekrem el-Kaabi twitter hesabında; Bahreynlilerin zalim Beni Ümeyye hanedanlığına karşı tarihi direnişine atıfta bulunarak, bu milletin asla hiçbir tiranlığa teslim olmayacağını belirtti.

Nuceba Hareketi Genel Sekreteri, "Bahreyn, zamanın zalimlerine ve Vahhabi rejiminin bel kemiği olan haydutlara karşı güçlü olmaya devam edecek ve şehitlerin pak kanı sayesinde kurtulacağı gün gelecektir." dedi.

On yıl önce bu günde, Al-i Halife rejimi, Bahreyn devrimini Suudi Arabistan'dan askeri yardım isteyerek ciddi şekilde bastırdı ve liderlerini hapse attı veya sürgüne gönderdi.



Yeni yorum ekle