İran: ABD'nin bölgeden çıkarılması, Direniş Cephesi'nin kesin stratejisidir

Çar, 10/02/2021 - 17:51

İran İslam İnkılabı Muhafızları'nın istihbarat servisi başkanı, ABD'nin bölgeden çıkarılmasını Direniş Cephesi'nin kesin stratejisi olarak nitelendirdi.

Welayet News - Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hüccetülislam Hüseyin Taeb, bugün İslam Devrimi'nin zaferinin 42. yıldönümü kutlamasında yaptığı açıklamada, İran milletinin direnişinin ve fedakarlığının başarılarının takdire şayan olduğunu belirterek, direniş güçlerinin ABD, işgalci İsrail ve işbirlikçilerinden kesinlikle intikam alacağını ve onları zaten büyük bir korkunun saldığını' söyledi.

Taeb, "ABD İran İslam Cumhuriyeti'ni devirmeye çalışıyordu ancak İran'ın büyük milletinin gücü ve otoritesi hesaplamalarını yanlış çıktı ve bazılarının iyimserliğine rağmen ABD'nin dökme demir kolu ortaya çıktı'' dedi.

İslam Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı  bölgedeki uzlaşmacı yöneticilere seslenerek,  ''Amerikan terörist güçlerini bekleyen kaderden bir ders almalı ve Müslüman halkların devrimci gazabına maruz kalmayın'' dedi.

Tags: 


Yeni yorum ekle