Amerikalılar en ufak bir hata yaparlarsa sert tokatı yerler

Cu, 04/05/2018 - 17:28

Tahran Cuma imamı, Amerika ve istikbar dünyasına seslenerek, “Güçlü duruşumuzu sürdürüyoruz, kaygılı değiliz, İnkılabın köklü ağacı hayali tehditlerle kıpırdayacak değildir” dedi.

Welayet News - Tahran’ın geçici Cuma imamı Ayetullah Muvahhidi Kırmani, bugünkü Cuma hutbesinde, mü’minlerin sürekli Allah Teala’ya güvenip O’na tevekkül ettiğine işaretle, bugün Amerika’nın Avrupalıları ve bölgenin gericilerini yanına alıp ahzabı teşkil etme peşinde olduğunu, bu sahnelerin kimilerini sarsabileceğini belirterek, “Allah’ın yanımzda olduğunu bilmeliyiz, Allah’la savaşan bu düşmanların yenilip yok olacağı kesindir. Amerika ve istikbar dünyasına sesleniyoruz ve diyoruz ki güçlü durşumuz devam ediyor, haklı olan biziz, bu köklü ağaç düşmanların hayali tehditleri ile sarsılacak değildir. İslam küfre karşı durmuş vaziyette ve İslam sancağını omuzlarımızda taşımak bizim için onurdur, bu yüzden kaygılı değiliz ve korkmuyoruz” diye konuştu.

 “Güçlü bir ordumuz, Kasım Süleymani ve Hüceciler gibi şahsiyetler ve fedakar insanlarımız var ve halk dik duruşunu sürdürmektedir” diyen Uzamanlar Meclisi Başkan Yardımcısı, düşmanlara özellikle Amerikalılara hitaben: “Biliniz, hak cephesine karşı ne kadar duruyorsanız durun, istediğiniz kadar çırpının ve hangi tehditle gelirseniz gelin bir faydası olmayacaktır ve sert tokat suratınıza inecektir” diye seslendi.

Tahran Cuma imamı, devamla şöyle dedi: “Halkımız mutmain olsun, Allah’ın nüsreti bizimledir ve düşmanlar yok olacaklardır. Düşmanlar belki kimi zorlukları çıkaracaklardır ama nihayetinde küresel adalet devleti kurulacak ve zalimlerin kökü kazanıcaktır”.         

Welayet News

Tags: 


Yeni yorum ekle