Amerika ve ırkçı İsrail suikast ve yaptırımlar yoluyla koronaya suni teneffüs yapıyor

Çar, 20/01/2021 - 06:44

İran Yargısı İnsan Hakları Kurumu sekreteri, ABD ve Siyonist rejimin "yaptırımlar ve terör" yoluyla koronaya suni teneffüs vermeye ve yıkımını önlemeye çalıştığını söyledi.

Welayet News  - Ali Bagıri Keni, korona aşı kurumunun yaptırımının, Amerikalıların sorununun sadece "insan haklarıyla" değil, aksine "insanın kendisiyle" de  olduğunu kanıtladığını kaydederek şöyle dedi: ''Amerikalılar, İran'ın aşı üretici kurumu Bereket'e yaptırım uygulamadan önce korona aşı şirketine yaptırım uygulayarak insanları öldürmek için "Korona ile ikili stratejik anlaşma" imzaladılar.

Bagıri Keni, dünyanın artan bilimsel ve tıbbi kapasitesine ve koronavirüsü ortadan kaldırmak için kapsamlı ve etkili bir uluslararası stratejiye atıfta bulunarak, "Washington, salgınla mücadelede uluslararası çabalardan uzak tutmak suretiyle, Kovid-19 virüsünün insanları öldürmesi için stratejik bir müttefiki haline geldi" dedi. 

İranlı yetkili,  "Amerikan rejimi, insanların yok olması karşısında kendini huzurlu hissediyor; ister Yemen halkını katletmek için Suudi rejimine kitle imha silahları satarak, ister Siyonist rejimi Filistin halkını yok etmek için destekleyerek veya Korona aşısı üreticilerine yaptırım getirmek suretiyle'' dedi.

Bagıri Keni, "Suikast ve yaptırımlar, ABD ve ırkçı İsrail'in bağımsız uluslara karşı işlediği aynı madalyonun iki yüzüdür" dedi ve "Kültür ve muameleye yönelik yaptırımlar ve azami baskı politikasının pratikte başarısızlığı ABD'yi" azami vahşete "zorladı. "Maksimum direnişi", diğer bir ifadeyle "maksimum direnci" ortaya çıkarmak, ABD'yi "azami baskı" şeklindeki "azami vahşet" politikasının doğasını açıklamaya zorladı.'' dedi.



Yeni yorum ekle