Şehit Süleymani’nin Seyyid Hasan Nasrullah ile görüşmesinin son anları/Foto

Ct, 16/01/2021 - 08:30

Lübnan el-Menar televizyonu, yayınladı bir belgesel programında, Korgeneral Şehit Kasım Süleymani’nin Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri ile son görüşme anlarına dikkat çekti.

Welayet News - Lübnan el-Menar televizyonu, bir belgesel programında, Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Eski Komutanı Korgeneral Şehit Kasım Süleymani’nin Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah ile yaptığı son görüşme anlarını yayınladı.

El-Menar’ın Cuma gecesi Tahran saatiyle 10:00’da yayınladığı “Son Buluşma” başlıklı programda, Seyyid Hasan Nasrullah Şehit Süleymani ile görüşmesinin son anlarını anlattı.

Seyyid Hasan Nasrullah, kaydedilen bu programda, o sırada çekim ekibinin rutin olarak bu toplantılarda bulunduklarını ancak Şehit Süleymani ile en son görüştüğünde toplantılarının çekimlerini ve fotoğraflarını memnuniyetle karşıladığını söyledi.

Hizbullah Genel Sekreteri, programda şunları söyledi: “Şehit Süleymani ile en son Çarşamba gecesi bir araya gelmiştik. Çok rahat ve mutmain'di. Gelecek konusunda çok iyimserdi ve gelecek güzel günleri müjdeledi. Haşdi Şabi eski Başkan Yardımcısı Şehit Ebu Mehdi el-Mühendis, Şehit Süleymani gibi bir şahsiyetti ve ikisi birlikte savaş meydanlarında bulunurlardı”.

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri, Şehit Süleymani ve Şehit Mühendis ile birlikte çekilen üç kişilik fotolara atıfta bulunarak, Dahiye’de yapılan ve uzun süren o görüşmede, Irak gelişmelerini ve Siyonist rejimin Hizbullah’a ya da bölgeye saldırması durumunda direniş güçlerinin Irak’taki vazifesinin ne olacağını ele alıp incelemek için bir araya geldiklerini ve görüşmenin bu amaçla yapıldığını söyledi.

Seyyid Hasan Nasrullah ve Şehit Kasım Süleymani bir araya geldikleri en son görüşmede birlikte camaat namazı kılmışlardı.

aa_223.jpg

aaa_0.png

aaaa_2.jpg

aaaaaa.jpg

 



Yeni yorum ekle