Düşmanın En Ufak Hatasına Karşılık Verilecek

Çar, 06/01/2021 - 08:16

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu'nun İHA tatbikatını yerinde denetleyen Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Silahlı Kuvvetlerin İHA ve savunma alanlarındaki gelişmesi ve caydırıcılığına işaretle, İran İslam Cumhuriyeti Ordusu'nun oldukça değerli ve yeni kazanımlara imza attığını kaydetti.

Welayet News  - Bakıri; İHA’larla yapılan tatbikat ve son günlerde Fars Körfezi'nde düzenlenen çeşitli tatbikatlar, Silahlı Kuvvetlerin, ülkenin güvenliğini ve savunmasını sağlama konusunda her türlü tehdide karşı hazırlıklı olduğunu göstermektedir açıklamasını yaptı.

Bölgedeki son duruma dikkat çeken Tümgeneral Bakıri; maalesef son günlerde ABD’nin bölgedeki terörist ve cinayetkar ordusu tarafından güçlerini göstermek ve panik yaratmak için uzun menzilli uçaklardan veya diğer öğelerden tahrik edici girişimler oldu dedi.

Bakıri; İran İslam Cumhuriyeti'nin hiçbir komşusuna saldırmak niyetinde olmadığını, ancak herhangi bir tehdide karşı tam hazırlıklı olduğunu ve Silahlı Kuvvetlerin kahraman mensuplarının ellerinin tetikte beklediğini, düşmanların en ufak bir hatasına kesinlikle yanıt vereceklerini kaydetti. 



Yeni yorum ekle