Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Gençlerinden ABD'nin Berlin Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması

Pa, 03/01/2021 - 21:27

Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Gençlik Kolu, Kasım Süleymani'nin şehadet yıldönümünde ABD'nin Berlin Büyükelçiliği önünde bir basın açıklaması yaptı.

Welayet News  - Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Gençlik kolu bugün şehit Kasım Süleymani'nin şehadet yıldönümü münasebetiyle Almanya'nın Başkenti Berlin'de ABD Büyükelçiliği önünde bir basın açıklaması yaparak ABD terörünü sert bir şekilde kınadı. Yapılan açıklamada, ABD'nin Ortadoğu'da kendi işgal ve varlığını sürdürmek için terör örgütleri kurduğunu ve böylece kendi siyasi ve ekonomik çıkarlarını korumaya çalıştığı belirtildi.

Günden güne gelişen halkların uyanışı baskıcı ve ABD'ye bağlı rejimler tarafından basıldığı ancak bunun Allah'ın izniyle önüne geçilemeyeceği ve Direniş Cephesi tarafından ABD ve Siyonistlerin plan ve projeleri suya düşürüldüğünü dile getirildi.

ABD'nin bölgede Direniş Cephesi tarafından aşağılandığını ve bir çok yenilgi yaşadığını, dolayısıyla büyük acizlik içinde korkakça Serdar Kasım Süleymani'yi terör ettiğini bildirildi.

ABD korkakça işlediği bu cinayet ile bir kez daha Uluslararasi hukuku ayaklar altında aldığı ve dünya kamuoyunun bu terör eylemi karşısında hep birlikte durması gerektiğini belirtildi.

Teröre karşı verdiği mücadelenin sadece bölge halklarının değil, bütün insanların emniyet ve güvenliğini sağladığını dolayısıyla herkesin Komutan Kasım Süleymani'ye borçlu olduğunu söylendi.

Amerikan terör ordusunun bir an önce bölgeden çekilmesi gerektiğini aksi taktirde direniş cephesi bölge halkları tarafından zorla çıkarılacağı belirtildi.

Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi'nin Gençleri daha sonra Berlin'in sembolu olan Brandenburger Tor'a geçerek eylemlerini devam etturdiler.

 



Yeni yorum ekle