Düşmanın Her Hangi Bir Eylemine Sert Yanıt Veririz

Pa, 03/01/2021 - 13:22

Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, düşmanın her hangi bir eylemine sert, ezici ve misliyle karşılık vereceklerini belirtti.

Welayet News - Şehit Korgeneral Kasım Süleymani'nin şehadetinin birinci yıldönümünde Bu Musa Adası'ndaki askeri birlikler, sistemler ve teçhizatları denetleyen Devrim Muhafızları Komutanı Tuğgeneral Selami; Şehit Süleymani'nin düşmanların İslam dünyasının siyasi haritasını değiştirme planını boşa çıkardığını ve ABD ve Siyonist rejim ve de terör örgütü IŞİD dahil İslam ümmeti düşmanlarına açık yenilgileri tattırdığını söyledi.

Tuğgeneral Selami, Bu Musa dahil Fars Körfezi'nde İran'a ait 3 adanın savunulması için Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri'nin savunma stratejisine işaretle, Bu Musa, Büyük Tonb ve Küçük Tonb'ın İran'ın milli bağımsızlığının ayrılmaz parçası ve bölge dışı düşmanlarla mücadelede savunmada ön cephesi olduğunu vurguladı.

Düşmanlar taraflarından hiçbir tehdit veya saldırıyı kendi haline bırakmadıklarını söyleyen Tuğgeneral Selami, bu adalardaki askeri ve savunma amaçlı hazırlıkların tatmin edici ve sağlam olduğunu kaydetti.

Tags: 


Yeni yorum ekle