Şehit Süleymani, Düşmanların Komplolarını Bozdu

Cu, 01/01/2021 - 10:32

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü, Şehit Süleymani'nin direnişin en büyük ve önde gelen komutanlarından biri olduğunu, Kudüs Gücü ile birlikte okun ucu ve Siyonist düşman karşısında ana sembol olduğunu vurguladı. 

Welayet News  - Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, el-Ahd haber sitesine verdiği röportajda, Şehit Süleymani'nin İmam Humeyni (ra) tarafından eğitilmiş ilerici bir mücahid olduğunu ve düşmanların onun hakkında birçok planı olduğunu söyledi. 

Yahya Seri şu ifadelerde bulundu: ‘Şehit Süleymani'nin kaybı sadece İran İslam Cumhuriyeti için değil, genel olarak direniş ekseni için de bir kayıptır. Onun şehadetinin, İslam Ümmetinin ve direnişin önemli bir sembol ve eşsiz bir cihadi şahsiyeti kaybetmesine neden olduğu söylenmelidir. 

Şehit Süleymani'nin müstekbirler karşısındaki duruşu önemli ve netti, onun şahsiyeti düşmanlar arasında korku ve panik yarattı ve O, milletin düşmanlarının komplolarına karşı sağlam bir sembol oldu. Onun, Lübnan, Irak, Suriye, Filistin ve Yemen'deki mazlumlara olan duruşu çok netti, bu nedenle Allah’u Teala onun doğduğu güne, şehit olduğu güne ve yeniden dirileceği güne rahmet etsin.’  



Yeni yorum ekle