ABD Askerlerini Çıkarmanın Tek Yolu Direnişin Saldırılarının Devam Etmesidir

Sa, 29/12/2020 - 10:42

Şehit Süleymani mektebinin öğretilerinden bazılarına değinen Nuceba Hareketi Sözcüsü Mühendis Nasır el-Şemmari, Irak direnişinin Amerikan karşıtı saldırılarını sürdürmesinin, işgalcileri bu ülkeden çıkarmanın tek kesin yol olduğunu vurguladı. 

Welayet News  - Nuceba İslami Direniş Hareketi Sözcüsü IRNA Haber Ajansına verdiği özel röportajda, Şehit Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis’in yol göstericiliğini takdir ederek, bu iki şehit komutanı, direniş cephesi savaşçıları için inanç öğreticisi ve moral kaynağı olarak nitelendirdi. 

Mühendis Nasır el-Şemmari, işgalcilerin Irak'tan çıkarılmasını engelleyen aşağılanmış siyasetçileri eleştirerek, Amerikalıların güç dilinden başka bir şey anlamadıklarını ve onları bu ülkeden çıkarmanın tek yolunun direnişin saldırılarının devam etmesi olduğunu vurguladı. 

Nuceba Hareketi Sözcüsü aynı zamanda, uzlaşmacı Arap rejimlerini hain ve yolsuz olarak nitelendirdi ve Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme konusundaki utanç verici projeye Irak'ın asla katılmayacağını belirtti. 

Bu röportajın önemli başlıkları şunlardır: 

Şehit Süleymani ve El-Mühendis, korunan savaş odalarında operasyon planlayan askeri komutanlar değildi; Onlar, cephenin ön saflarında bulunan ve mücahit evlatlarını korumak için canlarını feda etmekten asla kaçınmayan Muhammedi ve Alevi komutanlardı. 

Onların varlıkları sadece askeri ve destansı bir ruh veren bir varlık değil aynı zamanda savaşçılar için bir inanç, eğitim ve düşünce kaynağıydı; Bu, bu iki büyük şehidin en zor durumlarda bile ihmal etmediği kapasiteydi ve her zaman, namazı, duayı ve masum İmanlardan (as) nakledilen zikirleri tavsiye ederlerdi. Böylece, düşmanların kapsamlı saldırılarına ve çatışmanın yoğunluğuna rağmen, çeşitli alanlarda büyük zaferler elde edildi. 

Eğer onların hayatları bir okul ve mektepse, onların şehadetlerinde de binlerce ders vardı, çünkü bu şehadet işgalcilerin suç ve cinayetlerinin çirkinliği ortaya çıkaran ilahi bir seçimdi. Bu melekuti yükseliş üzerinde büyük ve derin etkiler vardır; Öyle ki bu iki büyük insanın şehadetinden sonraki dünya, ondan önceki dünyadan farklıdır ve yakın gelecekte bu pak kanların lütfu sayesinde büyük sonuçlar göreceğiz. 

Amerika, güç dilinden başka hiçbir şeyden anlamıyor. Amerikan medyasının gürültüsünü ve borazanlığını kimse önemsememelidir. Bu gürültü ne kadar çok olursa direniş de bir o kadar çok olacaktır ve Allah’ın izniyle çok yakında gidecekler ve alçak paralı askerlerini cezalandırma sahnesinde yalnız bırakacaklardır. 

Irak asla Siyonist rejimle ilişki kurmayacaktır. Ali, Hüseyin ve Ebu’l Fazl’ın toprakları (as) uzlaşmacılar tarafından kirletilmekten daha paktır. Bu bataklığa adım atmak isteyen herkes sonunu kendi elleriyle hazırlamıştır. 

Fars Körfezi'ndeki küçük rejimler yalnızca İsrail ile uzlaşmakla kalmadı, aynı zamanda bu suçlu ve cani işgalci rejiminin hayatını sürdürmek için oluşturuldu ve son zamanlarda yaşananların hepsi gizlice yapılan işleri ortaya çıkardı. 

Şehit Hacı Kasım Süleymani, dünyada şehit gibi yaşanmazsa şehit olunmaz temalı önemli bir konuşma yaptı. Hacı Kasım Süleymani'nin hayatı, tüm mücahitler ve İmam Hüseyin (as.) yolunda yürüyenlere öğretici olduğu gibi, onun şehadeti de özgür insanlar için büyük öğretileri beraberinde getirdi. 

Tags: 


Yeni yorum ekle