Mossad İran’da ABD ile birlikte terör estiriyor

Pt, 28/12/2020 - 14:33

Korsan İsrail’de askeri bir uzman, Mossad’ın İran’da Amerika ile birlikte sabotaj ve terör eylemleri düzenlediğini itiraf etti.

Welayet News  - Israel Heyyum gazetesinin askeri uzmanı Yuaf Limor Pazartesi günü yazdığı makalede, İsrail’in casusluk örgütü Mossad’ın İran’da başta nükleer bilimci şehit Muhsin Fahrizade suikasti olmak üzere, sabotaj ve terör eylemleri düzenlemekte eli bulunduğunu itiraf etti.

Siyonist uzman Limor, Mossad Hamas liderlerinden Mahmut Mabhuh’a Dubai’de düzenlediği suikastin üzerinden on yıl geçtiği bir sırada esas ajanlarını riske sokmamayı ve yerine hedef ülkelerde işbirlikçilerini kullanmayı kararlaştırdığını belirtti.

Siyonist uzman Limor ayrıca, bu tür operasyonlar Amerika devleti ve özellikle Donald Trump yönetiminin desteği olmadan mümkün olmadığını, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun Trump’ın en samimi adamı olarak yanında olması da bu işbirliğinde etkili olduğunu kaydetti.

Bundan önce de siyonist rejimin güvenlik uzmanlarından Yusi Miliman Mossad’ın şehit Fahrizade suikastinde eli bulunduğunu itiraf etmişti.



Yeni yorum ekle