Şehit Süleymani Bölgedeki Direniş Gruplarının Gücünü Artırdı

Per, 24/12/2020 - 08:19

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir üyesi yaptığı konuşmada, "Şehit Süleymani" nin bölgedeki direniş gruplarının gücünü artırdığını vurguladı. 

Welayet News  - Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir üyesi olan Halid el-Bataş, Şehit Süleymani hakkında yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Şehit Süleymani, bölgedeki direniş gruplarının gücünü artırdı. 

Şehit Süleymani'nin desteğiyle Filistin ve bölgedeki diğer direniş gruplarının gücü arttı. İzzeddin Kassam, El Aksa şehitleri, Saraya Kudüs ve diğer gruplar gibi Filistin direniş gruplarının askeri kollarının gücü Şehit Süleymani tarafından artırıldı. 

Şehit Süleymani'nin sahadaki etkisini fark ettikten sonra Amerikalılar ona suikast düzenledi. O ve Şehit Mühendis, direnişin desteklenmesinde önemli bir rol oynadı. 

Şehit Süleymani suikastı ve onun şehadeti bölge halkının duygularını yaralasa da bu cinayetin direnişin gücüne hiçbir etkisi olmadığı söylenmelidir. Filistin, Lübnan ve bölgenin diğer yerlerinde direniş devam ediyor. 

Komutanlarımızı kaybediyoruz ama onların yolunu devam ettiriyoruz. Gerçek şu ki, direniş, terör politikasına karşı sessiz kalmıyor ve düşmanın aptallıklarına cevap veriyor.’ 



Yeni yorum ekle