İsrailli Suçlular Normalleşmenin Ardından Dubai'ye Kaçtı

Pt, 14/12/2020 - 10:59

Terör rejimi İsrail'de bir televizyon kanalı, BAE'nin Siyonist rejimle uzlaşmasından bu yana bir dizi Siyonist suçlu ve caninin Dubai'ye kaçtığını bildirdi.

Welayet News  -  Siyonist rejim medyasından Kanal12'nin haberine göre, BAE ve ırkçı rejim İsrail arasında ilişkilerin normalleşmesi anlaşmasından sonra, cinayet ve kaçakçılıkla ilgili dosyaları bulunan çok sayıda suçlunun Dubai'ye kaçtığını bildirdi.

Siyonist rejimin üst düzey bir polis yetkilisi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Dubai'ye kaçanlardan bir çoğunun büyük uyuşturucu madde kaçakçılarından  olduğunu ve bunların temsilcileri kanalıyla Dubai'ye girdiklerini ve oradan çok sayıda daire, mağaza, altın ve mücevherat  satın alarak diğer ülkelerin tüccarlarına sattıklarını ve böylece İsrail polisinin onları takip edememelerini sağladıklarını söyledi.

Bilindiği gibi, ABD başkanı Trump, 13 Ağustos tarihinde yaptığı açıklamada,  BAE ile Siyonist rejim İsrail arasında ilişkilerde tam normalleşme konusunda anlaşma sağlandığını bildirmişti.

Tags: 


Yeni yorum ekle