Nuceba: Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi El-Mühendis'in yoluna devam edeceğiz

Cu, 11/12/2020 - 14:55

Nuceba Hareketi'nin resmi sözcüsü ve siyasi konseyi üyesi, IŞİD terör örgütünün yenilgisinin yıldönümündeki açıklamasında, şehitlik ve fedakarlık yolunun devam ettiğini belirtti ve İran'nın yardımını takdir etti.

Welayet News  - Nuceba İslami Direniş Hareketi sözcüsü, IŞİD'e karşı zaferin yıldönümü olan "Zafer Günü" vesilesiyle, bu onuru zafer komutanlarının [şehit Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi El-Mühendis] pak kanına, şehitlere, gazilere ve şehit ailelerine bağladı. 

Bu zaferi kimsenin çalamayacağını ve ışığını solduramayacağını vurgulayan Nasr el-Şammari, şehit ve gazilere seslenerek şöyle dedi: "Armağan ettiğiniz bu vatan asla kaybedilmeyecek. Kimlik kartınız ve hatıralarınız gibi yaralarınız da bir tarih gibi asla unutulmayacak veya silinmeyecek."

Bu vesileyle, Nuceba İslami Direnişi Siyasi Konseyi, İran İslam Cumhuriyeti'nin, ABD ve İsrail destekli tekfiri terör saldırısına karşı Irak halkına karşı yardımını takdir eden bir bildiri yayınladı.

Açıklamada, Nuceba Hareketi'nin tam zafer elde edene kadar, Şehit Hacı Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi El-Mühendis'in yoluna devam edeceği vurgulandı.



Yeni yorum ekle