Kur’an ve Ehl-i Beyt Mektebi’nden Şehit Profesör Muhsin Fahrizade için taziye mesajı

Ct, 28/11/2020 - 23:05

Welayet News - Kur’an ve Ehl-i Beyt Mektebi’nden Profesör Muhsin Fahrizade’nin şehadetiyle ilgili taziye mesajı yayımlandı.

Bismillahirrahmanirrahim

"İsterler ki Allah'ın nurunu nefesleriyle söndürsünler, halbuki Allah, kâfirler istemese de, nurunu yüceltip tamama erdirmekten başka hiçbir şeye razı değildir."

Yeni cahiliyet karanlığının bütün dünyaya egemen olduğu bir zamanda, cehalet ordularının İlahi hikmet kaynağından beslenen ilim-irfan nurunu söndürmeye çalışmaları elbette ki beklenir. Zira onlar, kan, gözyaşı ve alın teri sömürüsü üzerine kurulu düzenlerinin bu nurun aydınlığında darmadağın olacağının bilincindedirler. Evet, onlar Müslüman ve mustazaf halkların ilim-irfan ve bilim gücüyle donanmalarından korkuyor ve bu korkularını her fırsatta dile getiriyor ve gösteriyorlar. Müslüman ve mustazaf halkların yüz akı bilim adamlarımıza yönelik terör saldırıları bu gerçeğin en bariz kanıtıdır. Umulur ki bu yolun şehidi bilim adamlarımızın kanları Ümmet-i Muhammed, mazlum ve mustazaf halkların uyanışı ve direniş bilinciyle donanmalarına vesile olur.

Bu ümit ve temenniyle ümmetin yüz akı şehidimiz Profesör Muhsin Fahrizade'nin şehadetini evvela tarihin bütün mustazaflarının ümidi İmam Mehdi, onun hak naibi İmam Hamanei, değerli ailesi ve bütün Müslüman ve mustazaf halklara tebrik ve tesliyet arz ederiz.

Kur’an ve Ehl-i Beyt Mektebi



Yeni yorum ekle