Umarız Yeni ABD başkanı seleflerinin hatalarından ders alır!

Per, 12/11/2020 - 09:54

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı, "İnsanlar Biden ve Trump'ı umursamıyorlar ve yeni ABD başkanının seleflerinin hatalarından ders alacağını umuyoruz" dedi. 

Welayet News  - Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Eymen Susan, ABD Başkanı seçilen Joe Biden'in bir gerilim politikasından kaçınmasını umut ettiğini söyledi. 

Eymen Susan şu ifadelerde bulundu: ‘İnsanlar Biden ve Trump'ı umursamıyorlar. Amerika Birleşik Devletleri tüm ülkelerle iyi ilişkilere sahip olmalıdır ve ABD'nin yeni başkanının seleflerinin hatalarından ders alacağını umut ediyoruz.

Kimseye değil, kendimize güveniyoruz. ABD politikaları dünyada çatışmaya ve gerilime yol açtı. 

Amerika Birleşik Devletleri, Mısır ve BAE gibi bazı ülkelere Şam'daki Suriyeli Mülteciler Uluslararası Konferansı'na katılmamaları için baskı yaptı. BAE daha önce bu konferansa katılacağını söylemişti, ancak son dakikada katılmayı reddetti. Elbette bu ülkelerin konferansta bulunmaması bizim için önemli değildir. 

Arap ülkeleri başta olmak üzere tüm ülkelerle ilişkilerimizin iyi olmasını temenni ediyoruz. Ancak bu ilişkiler her iki tarafın iradesiyle olmalıdır.’ 

 

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı, Arap Birliği'nin Arap ülkelerinin mevcut sorun ve meselelerindeki performansı ve rolü ile ilgili olarak, "Bu birlik ölmüştür" dedi. 



Yeni yorum ekle