Nuceba: Ensarullah'ın Yanındayız

Per, 26/04/2018 - 12:22

Şeyh Ekrem el-Kabi Suudi Arabistan'ın Yemen Siyasi Yüksek Komisyonu Başkanına yönelik suikastini kınayarak, Yemen halkının yanında olduklarını belirtti. 

Welayet News - Nuceba İslami Direniş Hareketi genel sekreteri, Yemen Siyasi Yüksek Komisyonu Başkanı Salih Ali el-Sammad'ın şehadeti nedeniyle yayımladığı mesajda İslam Alemine, gayretli Yemen halkına, Ensarullah Hareketi lideri Seyyid Abdulmelik Husi'ye ve dünyadaki tüm mücahitlere başsağlığı dilediğini belirtti. 

Şeyh Ekrem el-Kabi yayımladığı mesajda ayrıca şu ifadeleri kullandı: el-Sammad'ın şehadeti kalbimizi yaraladı ancak bizler Yemen halkının ve bölgedeki tüm mazlumların destekçisi ve yardımcısı olmaya devam edeceğiz. 

Nuceba İslami Direniş Hareketi genel sekreteri daha sonra şehit el-Sammad'ın direniş cephesi üzerindeki etkinliğine işaret ederek şu ifadeleri kullandı: Bu şehit Suud Hanedanının, Amerikan ve İngiliz liderlerin ve müttefiklerinin boğazında bir dikendi ve ona karşı yapılan suikast bu ülkelerin ne derece vahşi olduklarını dünyaya gösterdi. 

Nuceba İslami Direniş Hareketi genel sekreteri son olarak düşmana karşı başarıya ulaşmanın tek yolunun cihad değerlerine bağlı bir direniş göstermek olduğunu belirterek şu hatırlatmada bulundu: Şunu iyi bilin ki biz kıymetli Yemen halkının yanında olacağız ve Allahu Teala'dan bu halka lütufta bulunmasını ve çabuk bir zafer ve büyük bir fetih nasip etmesini istiyoruz. 

 



Yeni yorum ekle