Füze Gücümüz Düşmanların Geri Çekilmesini Sağlıyor

Per, 05/11/2020 - 13:34

İslam Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, “İran'ın değerli ve şerefli halkına gücümüzün üstün olduğuna dair teminat veriyoruz. Biz her zaman kazanan tarafız ve bu değerli milletin haysiyetini, onurunu, bağımsızlığını ve değerini savunmak için hiçbir endişemiz veya eksikliğimiz yoktur." açıklamasında bulundu. 

Welayet News  - Devrim Muhafızları Başkomutanı bir törende yaptığı konuşmada, İran İslam Devrimi'nin büyüdüğünü, geliştiğini, genişlediğini ve düşmanları alt ettiğini ifade ederek, "Öte yandan düşmanlarımız gücün gerilemesi ve düşüşüyle ​​karşı karşıyadır ve her geçen gün bu düşüşün ivmesi ve eğimi hızlanmaktadır; ancak düşmanın tehditleri hala devam ediyor." dedi. 

Tümgeneral Hüseyin Selami, "Düşman dağılırken bile, tıpkı yüksek bir binanın yıkılması kadar tehlikelidir. Çok dikkatli ve tetikte olmalı ve yeteneğimizi, kapasitemizi, savunmamızı ve caydırıcılığımızı artırmalıyız." açıklamasında bulundu. 

İran İslam Cumhuriyeti Başkomutanı, İran İslam Cumhuriyeti'nin füze gücünü İran halkının iradesinin doğuşu ve sağlamlaşması olarak nitelendirerek, "Füzelerimiz havalandığında düşmanın bedeni titriyor. Düzenimizin bu güçlü sütunu, ordumuzun caydırıcı ve güvenilir savunması ve müthiş bir gücüdür. Sistemin siyasi iradesinin düşmana gösterilmesi ve gerekirse düşmana dayatılmasıdır." dedi.

Tümgeneral Selami, füzenin güvenilirliğinin yaşamın sürekliliğini ve sistemin caydırıcılığını garanti ettiğini vurguladı.

Tümgeneral Hüseyin Selami, "Füze gücümüz, düşmanların geri çekilmesini garanti ediyor. Bugüne kadar bu güç, IŞİD ile mücadelede, ülkenin batısında ve uzak bölgelerde fitne unsurlarına karşı mücadelede ve düşmanın İran sistemini ve milletini tehdit etmekten geri çekilmesi dahil olmak üzere çeşitli alanlarda kullanılmış ve etkilerini çok iyi göstermiştir." diye belirtti. 



Yeni yorum ekle