Filistin Meselesinde Kararlı Olan Tek Ülke İran'dır

Cu, 30/10/2020 - 10:24

Direniş Alimler Birliği Genel Sekreteri Filistin meselesinde kararlı olan tek ülkenin İran İslam Cumhuriyeti olduğuna işaretle, "günümüzde İran'ın siyonist rejimi cinayetlerini özgürce işlemesine izin vermediğini" söyledi.

Welayet News  - Şeyh Mahir Hammud dün İslami Vahdet uluslararası 34. Konferansın ilk gününde bir video mesajda, " İslam inkılabı zaferinden geçen 41 yılda İran'ın  daha önce hiç kimsenin yapamadığı bir şekilde cihat meydanına girmeyi  başardığını ve İslami İran'ın Filistin konusunda kararlı olduğunu"  söyledi.

 Mahir Hammud ayrıca İmam  Humeyni –ks- ve İslam inkılabı rehberi Ayetullah seyit Ali Hamenei liderliğinde İran İslam Cumhuriyetinin siyonist rejime karşı durarak bu rejimin kendi cinayetlerini özgürce işlemesine izin vermediğini söyledi.

 Direniş Alimler Birliği Genel Sekreteri Dünya Müslümanları arasında vahdetin zaruretine işaretle,  dünyanın neresinde olursa olsun Müslümanların zalimlerin zorbalığı karşısında durmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

İslami Vahdet uluslararası 34. Konferansı İslam dünyasından 167 Seçkin şahsiyetin katılımı ile dün video konferans aracılığı ie başladı.

 Oturumun kapanış töreni 16 Rebiülevvel Resulullah'ın -saa- mübarek veladet gecesinde gerçekleşecektir.



Yeni yorum ekle