Macron Siyonistlerin Elinde Oyuncaktır

Cu, 30/10/2020 - 10:12

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri, İslam Peygamberi’nin (s.a.a) veladeti münasebeti ile yaptığı konuşmada, İslam ümmetinin birçok sorun ve krizle pençeleştiğini belirterek, bunun kökeninde ise ilahi öğretilerden sapmanın yer aldığını söyledi.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdulmelik el-Husi, Perşembe günü aziz İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.a) kutlu veladeti münasebeti ile yaptığı konuşmada, İslam ümmetinin bir yığın sorun ve krizle karşıkarşıya olduğunu ve sevgili Nebi’nin (s.a.a) veladet münasebetinin bu sorunlarla mücadele için bir durak olması gerektiğini belirtti.

El-Husi, şöyle dedi: “İslam ümmetinin ve beşeri toplumunun yaşadığı tüm büyük sorunların ve yozlaşmaların kaynağında ilahi misyondan ve öğretilerden sapma vardır. Bu hususta her türlü sapmanın telafisi imkansız sonuçları bulunuyor.

İslam ümmetinin durumunu, karşılaştığı sorunları ve meydan okumaları görmezden gelmek sorumluluktan kaçmak olduğu gibi aynı zamanda aptallıktır ve yıkıcı sonuçları beraberinde getirecektir”.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam Peygamberi’ne yönelik çirkin hakaretini kınayan Ensarullah Lideri, şunları belirtti: “Macron, onu İslam Peygamberi’ne (s.a.a) hakaret etmeye sevk eden siyonistlerin elindeki bir oyuncaktır. Allah'a ve ilahi peygamberlere hakareti caiz gören ve Yahudilerin komplolarının ifşa olmasına mani olan Batılı sistem ve medya, siyonizmin kafir lobisinin sultası altında bulunuyor”.

Konuşmasının başka bir bölümünde, gerici Arap rejimlerinin siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme meselesine değinen Ensarullah Lideri, bu girişimi Müslümanlara ihanet ve her düzeyde İslam düşmanlarıyla ortaklaşmak olarak nitelendirerek, “Suudi rejimi, Haremeyn-i Şerifeyn’i siyonistlere açarken, eş zamanlı olarak Yemen halkını da tamamen kuşatma altına alıp saldırılarını sürdürmektedir. Bu rejim ayrıca, sırf siyonist rejime karşı olan tutumlarından dolayı Filistinlileri demir parmaklıklar ardına atmıştır” şeklinde konuştu.

Suudi rejiminin Yemen Spor Bakanı Hasan Zeyd’e yönelik suikastle ilgili cinayetine de atıfta bulunan el-Husi, bu vahşi cinayetin arkasında mütecaviz güçlerin yer aldığını açıkladı.



Yeni yorum ekle