Siyonist Rejimle Uzlaşan Ülkeler Irak'ta Kriz Yaratma Peşinde

Sa, 27/10/2020 - 11:02

ABD ve İsrail ile ilişkilerini normalleştiren ülkelerin Irak'taki son gösterilere müdahale ettikleri ve bunu barış yolundan saptırmaya ve ülkeye kriz ve istikrarsızlık getirmeye çalıştıkları bizim için gayet açıktır.

Welayet News  - El-Malume haber sitesinin bildirdiğine göre, Irak parlamentosundaki Sadigun grubuna bağlı milletvekili Muhammed el-Bedavi, "ABD ve İsrail ile ilişkilerini normalleştiren ülkeler, Irak'taki durumu bir kriz haline getirmek için Bağdat ve ülkenin diğer illerindeki gösterileri etkilemeye çalıştı." açıklamasında bulundu. 

Muhammed el-Bedavi, "ABD ve İsrail ile ilişkilerini normalleştiren ülkelerin Irak'taki son gösterilere müdahale ettikleri ve bunu barış yolundan saptırmaya ve ülkeye kriz ve istikrarsızlık getirmeye çalıştıkları bizim için gayet açıktır." diye belirtti.

Iraklı Milletvekili, "Bazı siyasi figürler ve danışmanlar, protestoların gerçek seyrini değiştirmek için bu ülkelerden para alıp etkili unsurlar arasında dağıttılar ve siyasi süreçte ABD işgaline karşı çıkan ulusal figürlere ve partilere karşı sloganlar atmalarını istediler." dedi.



Yeni yorum ekle