Abdülmelik el Husi: Batı, Tekfircileri İslam'ın İmajını Bozmak için Kullanıyor

Sa, 20/10/2020 - 06:45

Yemen Ensarullah Hareketi genel sekreteri Abdülmelik El Husi Amerika, Fransa ve diğer Batı ülkelerinin Suriye, Yemen ve diğer ülkelerde tekfircilerin başta gelen destekçisi olduklarına değinerek onların İslam'ın imajını bozmak için bu tekfircileri kullandıklarını belirtti.

Welayet News  - El Mesire kanalının verdiği habere göre  Yemen Ensarullah Hareketi genel sekreteri Abdülmelik Husi  Pazartesi günü  Müslümanlar arasında  büyük çatlaklar oluşturan  etkenlerin  sapma ve saptırma olduğunu belirtti.  

Husi   düşmanların  İslami ümmetteki sapmaları İslam'a ve Kuran'a saygısızlık fırsatı olarak gördüğünü söyledi. 

Yemen Ensarullah Hareketi genel sekreteri   Batı medeniyetinde  insanların ezildiğini ve asıl özgürlük haklarına el konulduğu, servetlerinin çalındığı ve topraklarının işgal edildiğine değinerek orada sırf insan haklarının bir iddia olduğunu belirtti. 

El Husi  Batı'da Siyonistlerin eleştirilmesi ve Holokost'un da sorgulanmasının yasak olduğuna değinerek  buna rağmen İslam'a ve İslam kutsallıklarına  saygısızlığın  izinli olduğunu söyledi. 

Yemen Ensarullah Hareketi genel sekreteri   İslami ülkelerdeki mevcut krizlerin  ümmet düşmanları için paralı askerlik yapma ve  Batı sömürgeciliğinin sonucu olduğunu  da vurguladı. 



Yeni yorum ekle