Ensarullah, Bahreyn Rejiminin İşgalcilerle Uzlaşmasını Kınadı

Pt, 19/10/2020 - 16:40

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi üyesi Muhammed Ali el-Husi, Bahreyn ile Siyonist rejim arasında uzlaşma anlaşmasının imzalanmasına tepki gösterdi.

Welayet News  - Muhammed Ali el-Husi, "Bahreyn ile Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesi kınanmalıdır, her ne kadar Bahreyn rejimi Tel Aviv için bir tehdit oluşturmasa da." açıklamasında bulundu. 

Muhammed Ali el-Husi, "Kim bu suça karışmışsa asla hidayet olmayacaktır." diyerek Kur'an-ı Kerim'den şu ayeti alıntı yaptı: "Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez." (Maide suresi 51.ayet)

Bahreyn, geçtiğimiz Pazar günü Manama'da Siyonist rejimle ABD destekli 7 mutabakat anlaşması imzaladı.

Bahreyn ve BAE yöneticileri, Filistin halkının özlemlerine ve İslam dünyasının öncelikli meselesine açıkça ihanet ederek, 15 Eylül'de ABD Başkanı Donald Trump'ın gözetiminde Siyonist rejimle uzlaşma ve ilişkilerin normalleşmesi konusunda utanç verici bir anlaşma imzaladılar.

Siyonist heyetin Manama'ya gelişinin arifesinde İsrail medyası, Bahreyn halkının Al-i Halife rejimi ile işgalci Siyonist rejim arasındaki uzlaşmaya karşı olduğunu kabul etti.

Siyonist medya, İsrail ile normalleşme anlaşmasına karşı Bahreyn'deki protestoların resmi ilişkileri sistematikleştirme sürecini yavaşlattığını kabul etti.



Yeni yorum ekle