Irak Hizbullah'ı: Tüm Silahlarımız ABD Askerlerini Hedef Almalıdır

Sa, 13/10/2020 - 09:58

Hizbullah Tugaylarının Irak'taki güvenlik sorumlusu Ebu Ali el-Askeri, düşmanın Haşdi Şabi'ye saldırması halinde şartlı ateşkesin kaldırılacağını söyleyerek, silahların Amerikan işgalcilerini hedef alması çağrısında bulundu. 

Welayet News  - Ebu Ali el-Askeri, cesur askerlere hitap ederek şu ifadelerde bulundu: ‘Silahlarınızı ülkedeki Amerikan mevzilerine doğrultun. 

Askerler, ister Irak topraklarında olsun isterse Irak hava egemenliğini ihlal eden silahlara yönelik olsun, doğrudan ve dolaylı silahlarını düşmanın menfaatlerine, kışlasına, silahlarına ve askeri araçlarına doğru konuşlandırmaya ve yönlendirmeye devam etmelidir. Savaşçılar gerektiğinde düşmandan geriye bir şey bırakmamak için sonuna kadar hazır ve hazırlıklı olmalıdır ve düşmanı kurtaracak tek şey onların Irak’tan çıkması konusundaki zaman çizelgesi için yapılan siyasi hareketlerin sonuçları olacaktır. 

Askerler ayrıca, ülkedeki bazı Amerikan üslerini düzenli olarak ziyaret eden Siyonist düşmanın heyetlerine odaklanmalıdır. 

Irak halkını Amerikan Siyonistlerin Irak hava sahasına yönelik saldırısı hakkında bilgilendirmek için günlük bir rapor olmalı ve onların sabotaj faaliyetlerini, istihbarat servislerini, asker sayılarını, silahlarını ve hareketlerini ortaya çıkaran bir rapor hazırlanmalıdır.’ 



Yeni yorum ekle