Kudüs İçin Eylem Hazırlığı

Sa, 24/04/2018 - 22:17

Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları adlı bir grup, Mescid-i Aksa ve Kudüs’e destek amaçlı protesto gerçekleştirmek amacıyla Malatya Valiliğine başvuruda bulundu. Daha önceki başvuruların sonuçsuz kaldıklarını belirten grup, bu seferki başvurularına olumlu cevap beklediklerini ifade ettiler.

Welayet News - Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları, Mescid-i Aksa ve Kudüs’e destek amacıyla bir protesto eylemi yapmak için Malatya Valiliğine başvuruda bulundu. Malatya 15 Temmuz meydanında grup adına bir açıklama yapan Bahir Aydın, ‘Kürecik Radar Üssü ile İncirlikte bulunan hava alanının kapatılması’ için Malatya Valiliğine dilekçe verildiğini ve Valilikten izin çıktığı taktirde, 6-13 Mayıs tarihleri arasında Mescid-i Aksa ve Kudüs’e destek amaçlı bir protesto yapmak istediklerini açıkladı.

“GEREKLİ İZİNLERİ BEKLİYORUZ”

Aydın,  “Büyük şeytan ABD’nin Başkanı Trump, önümüzdeki 15 Mayıs’ta Büyükelçiliklerini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma kararını tüm tepkilere rağmen hayata geçirecek. Bizler bu kararı protesto etmek ve aynı zamanda Ortadoğu’nun bağrına bir hançer gibi saplanan Siyonist işgalci rejimin güvenliğini sağlayan NATO Kürecik Radar Üssünün ve ülkemizdeki nifak ve ihanet yuvaları olan başta İncirlik’in kapatılması için 6-13 Mayıs tarihlerinde Malatya Yeni Camii önünde saat 14:00’da halkımızın da katılımıyla bir basın açıklaması yapmak için Malatya Valiliği’ne başvurmuş bulunuyoruz. Kamuoyunun da yakından bildiği gibi bundan yaklaşık 3 ay önce de aynı maksatla hem Malatya Valiliği’ne hem de Akçadağ Kaymakamlığı’na müracaatta bulunmuştuk. Fakat 4 defa müracaat etmemize rağmen gerekli izin verilmemiştir. Bu sefer Kudüs’ün açık bir şekilde büyük bir tehdit altında olduğu bu zaman diliminde Valiliğimiz’ in söz konusu talebimize olumlu cevap vereceğini ümit ediyoruz. Türkiyeli Direniş Cephesi dostları olarak her platformda ilk kıblemiz Mescidi-i Aksa’ ya sahip çıkacağımızı ve ‘Kahrolsun Amerika Kahrolsun İsrail’ sloganını bütün Türkiye de yükselteceğimizi kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz” dedi.

 

Malatyasöz



Yeni yorum ekle