Nüceba Hareketi: Pompeo’nun tehditleri boğulma halinde olan bir kimsenin çırpınışları gibidir

Pa, 27/09/2020 - 10:28

Nüceba Hareketi Genel Sekreteri Ekren el-Ka’bi, düşmanların bağırıp çağırmalarının direnişin galibiyetinden kaynaklandığını vurgulayarak, Amerika Dışişleri Bakanı’nın tehditlerini boğulma halinde olan bir kimsenin çırpınışlarına benzetti.

Welayet News  - Nüceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Ka’bi, Amerika Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun son tehditlerini boğulma halinde olan bir kimsenin çırpınışlarına benzetti.

Şeyh El-Ka’bi, Twitter’da paylaştığı bir mesajda, söz konusu faydasız tehditlerin, direnişin Irak’ın egemenliğini Amerikalıların pençesinden özgürleştirme yönündeki çabalarının etkili olduğunu gösterdiğini söyledi.

Kazanımlarından dolayı direniş erlerini kutlayarak çabalarını sürdümeye teşvik eden Şeyh el-Ka’bi, “Düşmanın tehditleri mücahitlerin kalbinde bir korku yaratamaz. Biz bu yola adım attığımızdan beri, iki hayırdan birine nail olmayı arzuladık; ya zafer ya da şehadet” diye anımsattı.

Düşmanların bağırıp çağırmalarının direnişin gabiliyetinden kaynaklandığını vurgulayan Nüceba Hareketi Genel Sekreteri, Iraklı siyasi grup ve akımlara bu galibiyeti belirginleştirmenin yanı sıra, ülkenin egemenliği ve kerametine Amerika'nın tecavüzünü ve küstahlığını kınama çağrısı yaptı.  



Yeni yorum ekle