Irak Hizbullahı Amerika’yı uyardı: Askerlerinizin burnunu yere sürteceğiz

Ct, 26/09/2020 - 09:27

Irak Hizbullah Tugayları bir kez daha terörist Amerikan askerlerini bu ülkedeki varlığını sürdürmesi konusunda uyardı.

Welayet News  - Irak Hizbullah Tugayları, Amerika’yı bir kez daha sert bir dille uyararak, "Amerikan askerlerinin burnunu yere sürteceğiz" dedi.

Irak Hizbullah Tugayları’nın güvenlikten sorumlu yetkilisi Ebu Ali el-Askeri, kişisel Twitter sayfasından yaptığı bir paylaşımda, “Tehdit ve korkutma dilini adet edinmiş (ABD Dışişleri Bakanı) aptal Pompeo’ya cevabımız şudur: Hile ve tuzak kurmaya devam et, elinden geleni ardına koyma ve düşmanlıklarını, hasmane girişimlerini istediğin kadar devam ettir ama Allah’a yemin olsun ki, direniş güçlerinin anısını silemezsin, onların iradesini zayıflatmaya asla gücün yetmiyecektir ve tehditlerin, saçma sapan açıklamaların senin ve o ahmak efendinin eğiliminin aksine, sana dönecektir” ifadelerini kullandı.

El-Askeri, ABD Dışişleri Bakanı’na hitaben şunları söyledi: “Irak’ta sağlam ve çelik yürekli erleri karşında bulacağını iyi biliyorsun. Onlar askerlerinin burnunu acımadan yere sürtecektir ve kendin nitelendirdiğin gibi kimin acımasız olacağını o zaman göreceğiz”.  



Yeni yorum ekle