Siyonistlerin Direnişe Karşı Komploları Başarısız Olacaktır

Cu, 25/09/2020 - 13:20

Tanınmış bir Lübnanlı Sünni din alimi, direnişin silahsızlandırılmasının Siyonist bir talep olduğunu, ancak tüm komploların başarısız olacağını söyledi. 

Welayet News - Seyda şehrindeki el-Gufran Camii imamı Şeyh Hissam el-Ailani, Suudi kralının çirkin sözlerine ve Lübnan Hizbullah direniş hareketinin silahsızlandırılması çağrısına tepki göstererek, Suudi Kralının talebinin Siyonistlerin isteği olduğunu belirtti ve direnişe karşı tüm komploların başarısız olduğunu ve direnişin devam edeceğini vurguladı. 

Şeyh Hissam el-Ailani şu ifadelerde bulundu: ‘Yurtdışında yaşayan ve siyasette çok az tecrübesi olan herhangi bir Arap ya da Lübnanlı yönetici, siyasi arenada kendine bir yer edinme arayışındadır. Direnişi silahsızlandırmak isteyenler aslında Siyonist düşmana hizmet ediyor ve Lübnan’ı zayıflatılmak istiyor. Herkes için açık olduğu gibi direnişin silahı Lübnan'ın gücü ve otoritesidir, bu talebi nasıl gündeme getirirler, oysa direnişin silahı Lübnan'ın zayıflık konumundan güç ve otorite konumuna geçmesine neden oldu. 

Bazıları unutmuş ya da unutmuş gibi yapıyor olabilir, düşman, Temmuz 2006'da 33 günlük savaşı başlatarak direnişi yok etmeye çalıştığında başarısız oldu ve direniş kazandı. 

Her kim Direnişi silahsızlandırmayı düşünüyorsa yanılgı içerisindedir ve direnişe ve silahlarına karşı yapılan komplolar başarısız olmuştur ve isteseler de istemeseler direniş de baki kalacaktır.’ 



Yeni yorum ekle