İranlı Generalden Trump'ın açıklamalarına tepki: Aslanın kuyruğu ile oynamanın senin için hayır bir sonucu olmaz

Per, 24/09/2020 - 16:14

İslam İnkılabı Rehberi’nin savunma sanayi işlerinden sorumlu danışmanı General Hüseyin Dehkan, Amerika Başkanı Trump’a hitaben, “Aslanın kuyruğu ile oynamanın senin için hayırlı bir sonucu olmaz” dedi.

Welayet News - Katıldığı bir etkinlikteki konuşmasında, Amerikalıların Nükleer Anlaşma’dan (Bercam) ayrılarak üç ay zarfında İran toplumunun ekonomisini çökertebileceklerini ve toplumda memnuniyetsizlik ve kaos çıkararak emellerine ulaşabileceklerini sandığını belirten General Hüseyin Dehkan, Amerika Başkanı Trump’a hitaben, “Aslanın kuyruğu ile oynamanın senin için hayırlı bir sonucu olmaz” dedi.

Bazı Müslüman ülkelerin Kudüs işgalcisi Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme planına değinen General Dehkan, şöyle konuştu:

“Bölgenin gerici ülkelerinin Siyonist rejime yardım etmek için seferber olması, Filistin devasını yok etmeyecektir ve kimliksiz dört ülke liderinin barış antlaşmasını yapma girişimi de bu rejimin güvenliğini sağlamayacaktır.    

Bu girişim sadece Arap ve Müslüman milletlerin öfkesinin daha da artmasına neden olacaktır ve bu sahnede yer alan bütün aktörleri yaptıklarından dolayı pişman edecektir.

Amerika, Kutsal Savunma’mızdan büyük dersler çıkarmıştır ancak, hataya düşüp İran milletine karşı yeni bir sahne oluşturmak istiyor olabilir. Amma şunu bilmeli, onlar tarafından yapılacak her saldırı İran milletinin kararlı ve pişman edici yanıtıyla karşılık bulacaktır”.

Tags: 


Yeni yorum ekle