Her Türlü Saldırıya Cevap Vereceğiz, Parmaklarımız Tetikte

Per, 17/09/2020 - 14:26

Filistinli direniş grupları Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Düşmanın bizim askeri mevzilerimizi ve milletimizi hedef almasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Welayet News - El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre Filistinli direniş gruplarının ortak ofisi Çarşamba günü bir açıklama yaparak, "Siyonist düşmanın, bizim askeri mevzilerimizi ve milletimizi hedef almasına izin vermeyeceğiz. Her türlü Siyonist saldırıya bir saldırı ile karşılık vereceğiz." diye belirtti. 

Açıklamada, Siyonist rejimin her türlü saldırganlığına ve acımasız saldırılarına yanıt vermeye son derece hazır olunduğu vurgulanarak, "Bugün mevcut olan Siyonist rejimin saldırılarına cevabımız hazır ve Siyonist rejimin her türlü saldırısıyla yüzleşmeye hazırız." denildi.

Dün sabah Filistin direnişi, Siyonist rejim ordusunun askeri pozisyonlarını ve Gazze çevresindeki Siyonist yerleşim yerlerini hedef aldı.

Daha önce İzzeddin el-Kassam Taburları bir açıklamada bulunarak şöyle demişti: "Direnişin komutanları kararını verdiler ve Siyonist düşman, milletimize veya Gazze'deki Filistin direnişine yönelik her türlü saldırı için ağır bir bedel ödeyecek. Düşman saldırganlığına karşı direniş tepkisi her zamanki kadar hızlı olacak. Saldırıya saldırıyla karşılık veririz ve düşmanın saldırganlığı ne kadar büyük olursa, yanıtımız o kadar büyük ve şiddetli olur."



Yeni yorum ekle