Bahreyn İslami Direnişi, Bahreyn’de Siyonistlerin varlığına karşı “Kudüs Şüheda Tugayı”nın kurulduğunu açıkladı

Per, 17/09/2020 - 14:14

Bahreyn İslami Direnişi, bu ülkede Siyonistlerin varlığına karşı koymak için “Kudüs Şüheda Tugayı”nın kurulduğunu ilan ederek, kukla rejimlerin Tel Aviv’le uzlaşma anlaşmasının bir seraptan başka bir şey olmadığını açıkladı.

Welayet News - Bahreyn İslami Direnişine Bağlı Vadullah Tugayları, Çarşamba günü yayınladığı askeri bir bildiriyle, Bahreyn’de Siyonist rejimin varlığına karşı direnme hedefi ile “Kudüs Şüheda Tugayı”nın kuruluşunu ilan etti.

Bildiride, şu ifadelere yer verildi: “Değişmez ve ebedi duruşumuza göre, Bahreyn ve düşmanımız İsrail arasında ‘barış süreci’ adı altında yapılan anlaşma yok hükmündedir ve normalleşmenin her türlüsünü reddeden Bahreyn halkının inandığı değerlere, ilkelere aykırıdır.

Siyonist düşmanla yapılan bu batıl anlaşma; bu kanserli urun ümmetin vücudunda kök salmasının tamamlamasından, siyonistleşmiş rejimlerin yıllarca özgür halkların iradesine ve inanç ilkelerine yaptığı ihanetin çürük meyvesinden ve egemenliğine hiçbir şey bırakmayan yabancı askeri üslerle, merkezlerle dolu bir ülkede diplomatik temsil, ticari ilişkiler, kültürel alışveriş ve güvenliksel müdahale için bir başlangıç olmasından başka bir şey değildir.

İstikbara bağlı kukla rejimlerle Siyonist düşman arasında yaşanlar, aklen, şer'an ve halk açısından merduttur, kabul edilemez. Amerika kuklasının çabaları boşunadır, bir yere varmaz ve hayalleri susuzların su sandığı bir seraptan başka birşey değildir. Allah'ın izniyle, yakında eylemlerinin sonuçlarını tadacaktır.

Bizler Vaadullah Tugayları, Bahreyn’deki diğer İslami direniş grupları ve halkımız Siyonist düşmanla savaşmaya, halkımıza ve ümmetimize dayatılmak istenen tüm emperyalist politikalara karşı direnmeye tutkunuz.

Halkımız, normalleşmeye direnmek ve Siyonist düşmanın Bahreyn topraklarında varlığını tesis etmesine izin vermemek konusunda belirgin bir role sahip olacak.

Vadullah Tugayları olarak ve Bahreyn İslami Direniş’indeki mücahit kardeşlerimiz adına, Bahreyn’deki Siyonistlerin varlığına karşı direnişe özgü Kudüs Şüheda Tugayının kuruluşunu  ve bu tugaya katılımın kapısının açıldığını ilan ediyoruz”.

Welayet News 



Yeni yorum ekle