Siyonist Düşmanla Anlaşma En Şiddetli Ahlaki Yozlaşma Derecesidir

Çar, 16/09/2020 - 16:41

“Lübnan Ulusal Partileri, Grupları ve Ulusal Şahsiyetleri Toplantısı” Grubu gerici rejimlerin ABD'nin diktesi karşısında teslim olmasının onların zelil olduklarını ve aşağılanmalarını vurguladığını açıkladı. 

Welayet News - Lübnanlı önemli siyasi parti ve şahsiyetlerden oluşan "Lübnan Ulusal Partileri, Grupları ve Ulusal Şahsiyetleri Toplantısı" olarak bilinen grup, Bahreyn, BAE ve Siyonist rejim arasındaki ilişkileri normalleştirme anlaşmasını kınadı. 

Lübnanlı partiler, yerlerinden edilmiş Filistin halkının en basit haklarını görmezden geldiği ve düşmanı saldırılarını, işgalini, zulmünü ve suçlarını sürdürmeye teşvik ettiği için Siyonist düşmanla ilişkilerin normalleşmesinin millete ihanet ve en şiddetli ahlaki ve insani yozlaşma olduğunu açıkladılar. 

Lübnanlı bu grup şu ifadelerde bulundu: ‘Gerici ve hain rejimlerin gaspçı Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme kararı, onları bu rejimin tüm suçlarına ortak yapıyor. 

Bu hain rejimlerin, efendileri Amerika Birleşik Devletleri'nin iradesine teslim olmaları onların aşağılanmasını vurguluyor. İlişkileri normalleştirme kararı bugün ile alakalı değildir, bu karar, Siyonist rejimle olan gizli ilişkilerin aleni hale gelmesidir ve bu konu Filistin halkına yönelik komploların hacmini göstermektedir. 

Filistin halkı bu gerici rejimlere asla bel bağlamamıştır, onlar kendilerine ve samimi müttefiklerine, bölgedeki ve dünyadaki direniş hareketlerine bel bağlamışlardır.’ 

Lübnan partileri açıklamalarının sonunda tüm Filistin toprakları kurtarılana kadar Filistin halkına ve direniş gruplarına olan desteklerini yinelediler. 



Yeni yorum ekle