BAE, Bahreyn ve Arabistan'ın Hain İşbirlikleri Başarısızlıkla Sonuçlanacak

Sa, 15/09/2020 - 15:59

Yemen Ensarullah Hareketi lideri, mevcut aşamayı "tehlikeli" olarak nitelendirerek, "Suudi ve BAE rejimlerinin bölgedeki rolü yıkıcıdır ve onlar bölge düşmanlarının yanında durmaktadır" dedi. 

Welayet News - Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘Tehlikeli bir aşamadayız çünkü Suudi ve BAE rejimleri sapkın bir yol izliyor. 

Suudi ve BAE rejimlerinin bölgedeki rolü yıkıcıdır ve onlar bölge düşmanlarının yanında durmaktadır. 

Bölgemiz, bazı rejimlerin düşmanların yanında ve kutsalın korunmasına karşı durduğu bir aşamaya gelmiştir. 

Suudi ve BAE rejimlerinin paralı askerleri ve onlar gibiler İslam Ümmeti için bir tehlikedir. 

Suudi ve BAE rejimleri ile Bahreyn'deki Al-i Halife rejimi bölgemize karşı her türlü komployu uygulamaya hazırdır. 

Suudi ve BAE rejimleri ve Al-i Halife rejimi, herhangi bir komploda İslam Ümmeti düşmanlarının yanında olmaktan çekinmeyecektir. 

İslam milletlerine karşı artarak ilerleyen bu süreçte, paralı rejimlerin İsrail rejimi ile ilişkilerinin normalleşmesi gizli bir aşamadan çıkarılmış ve aleni hale gelmiştir. 

Bu rejimler, bölgedeki Amerikan komplolarının ve savaşlarının uygulanmasında yer alırken iddia ettikleri barışın neresindeler. 

Bu rejimler satılmışlıkta çok ilginç bir boyuta ulaştılar ve Amerika onlara planlarını uygulamaları için para veriyor. 

Sözde Arap Birliği olarak adlandırılan yerde Filistinlilerin yaşadığı olay bizim için beklenmedik bir şey değildi ve bundan daha fazlasını da öngörüyoruz. 

Bu rejimlerin benimsediği sapkın yol çok tehlikelidir, çünkü ilişkilerin normalleşmesini teşvik etmeye ve İslam Ümmetini buna ikna etmeye çalışıyorlar. 

Suudi Arabistan ve BAE ve Al-i Halife rejimleri, hainler ve düşmanların peşinde koşanlardır ve onlarla işbirliği yapmak suç ve ihanettir. 

Bu rejimler, Siyonistlerle ilişkilerinden övünme seviyesine gelmiş, düşük ve yozlaşmış bir tavırla hareket etmektedirler. 

Hiç şüphe yok ki, bu rejimler zarar görecek ve Amerikalılar ve İsrailliler onları sömürecek ve paralarını İsrail'in yararına sağacaklardır. 

Düşmanın propagandasından etkilenmemek için İslam Ümmetinin evlatlarının çok ihtiyatlı olmaları gerekir. 

Bu rejimlerin öncelikleri İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri'nin çıkarınadır ve milletlerimiz bu konuda tetikte olmalıdır. 

Milletlerimiz, paralı askerlerin, düşmanların ve komplo rejimlerinin Filistin halkına yönelik komplolarına karşı tetikte olmalıdır. 

Suudi-BAE koalisyonunun saldırısı, Yüzyılın Anlaşması olarak bilinen Amerikan uzlaşma planıyla bağlantılı olarak Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'in çıkarınadır. 

Yemen’e saldıranların amacı, Amerikalıların ve İsraillilerin Yemen'e hâkim olmasını sağlamaktır. 

Suudi ve BAE rejimleri de Amerika’nın emirlerini yerine getirmek için Lübnan'daki ekonomik savaşa karışmıştır.’ 



Yeni yorum ekle