İmam Hamanei: Ordu gücü günden güne arttırılmalı

Pa, 22/04/2018 - 20:04

İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, bugün İran Ordusu Genel Komutanı Tuğgeneral Musevi ve beraberindeki üst düzey komutanları kabul etti.

Welayet News - İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, bugün İran Ordusu Genel Komutanı Tuğgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi ve beraberindeki üst düzey komutanları kabul etti.

İnkılap Rehberi, İran Ordusu gücünün artması yönündeki gelişmelerin devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu ilerlemeler devam etmeli, zira gelecekte ordumuz daha iyi, daha güçlü ve daha verimli hem de İnkılapçı bir hale dönüşecektir” dedi.

"Ordu Günü" münasebetiyle düzenlenen görüşmede İslam İnkılabı Rehberi, orduda çalışan gençlere hitap ederek, “Aziz gençleri, ordunun ileriye taşınması için tüm inisiyatifler, çabalar ve kapasiteleri kullanmaya çağırıyorum” ifadesini kullandı.

İran Ordusu Genel Komutanı’nın birleştirici, bütünleştirici ve İnkılapçı tutumunu övgüyle karşılayan İslam İnkılabı Rehberi, “Orduya tüm gönülden bağlılığını sergileyen Sayın Tuğgeneral Musevi (son günlerde) silahlı kuvvetlerin birliği hakkında çok güzel sözler söyledi” açıklamasını yaptı.

İnkılap Rehberi, bu sözlerin İran Ordusu Genel Komutanı’nın samimiyetiyle birlikte yönetim anlayışını yansıttığını ifade ederek, bununla beraber ordunun halkın gözünde daha değerli bir hale getirdiğini kaydetti.



Yeni yorum ekle