Normalleşme Suçu Karşısındaki Sessizlik Daha Büyük Bir Suçtur

Pt, 14/09/2020 - 15:31

Lübnan Reform ve Birlik Hareketi Başkanı, Arapların Siyonistlerle uzlaşmasının Filistin ve İslam Ümmetine büyük bir ihanet olduğuna işaret ederken, bu suç karşısında sessiz kalmanın daha büyük bir suç olduğunu vurguladı.

Welayet News - Arap rejimlerinin Siyonist işgalcilerle uzlaşmasına tepki gösteren Lübnan Reform ve Birlik Hareketi lideri Şeyh Mahir Abdurrezzak, "Bazı Arap ve İslam ülkelerinin Kudüs'teki işgalci rejimle normalleşmek için rekabet ettiğini görmek çok acı ve talihsiz bir durum." dedi.

Şeyh Mahir Abdurrezzak, "Bahreyn'in yaptığı apaçık bir ihanettir. Tüm Filistinlilerin, Arapların ve Müslümanların sırtındaki zehirli bir hançer ve ayrıca Kutsal Kudüs'ün kalbindeki bir hançerdir." açıklamasında bulundu.

Şeyh Mahir Abdurrezzak, bu normalleşmenin büyük bir ihanet olduğunu ve işgal altındaki Kudüs ve Filistin'e karşı Siyonistlerle açık birliktelik anlamına geldiğini belirterek, "Bugün Siyonist cephe, Arap ve İslami kimliklerini ayaklar altına alan, Siyonistler gibi giyinen, silahlarını Kudüs'e, Filistin halkına ve İslam Ümmetine çeviren ülkelerden oluşuyor." dedi. 

Lübnan Reform ve Birlik Hareketi lideri, Filistin direnişinin silahlarının birleştirilmesi ve tüm Filistinlilerin topraklarını özgürleştirmek için direnişe güvenmesi çağrısında bulundu. Ayrıca tüm Araplardan, işgalcilerin utanç verici eksenine katılan Siyonist paralı askerlere karşı intifada başlatmaya çağırdı.

Şeyh Mahir Abdurrezzak, Arap kamuoyunun bu paralı askerleri yargılaması gerektiğini, aksi takdirde bu büyük suç karşısında sessizliğin daha büyük bir suç olduğunu ifade etti.



Yeni yorum ekle