İsrail Gazetesi: Nasrallah İsraillilere Nasıl Darbe Vuracağını Biliyor

Çar, 09/09/2020 - 08:28

İbrani bir gazete, Hizbullah Genel Sekreterinin hala Siyonist rejime karşı intikam almak istediğini ve bu rejimin ordusunun hala beklemede olduğunu bildirdi. 

Welayet News - İbranice yayın yapan Yedioth Ahronoth Gazetesi, İsrail ordusunun, Lübnan Hizbullahı'nın Suriye'deki kuvvetlerinden birinin şehit olmasına tepkisinden korktuğu için hala alarmda olduğunu bildirdi. 

Siyonist yazar Alex Wischman yazısında, İsrail ordusunun Seyyid Hasan Nasrallah'ın İsrail ordusundan intikam almaya ve askerlerini öldürmeye kararlı olduğuna inanmaya devam ettiğini yazdı. 

Gazetenin haberine göre Seyyid Hasan Nasrallah, kendisini Siyonistleri nasıl cezalandırıp yeneceğinin tamamen farkında olan bir İsrail uzmanı olarak görüyor. 

Yedioth Ahronoth ayrıca Seyyid Nasrallah'ın defalarca Hizbullah'ın komutanlarından birinin şehit olmasına İsrail askerlerini öldürerek karşılık vereceğini vurguladığını yazdı. 

Kısa bir süre önce, Lübnan ve işgal altındaki toprakların sınırında Siyonistlerin Lübnan sınırında bir robot kullandığını gösteren bir video yayınlandı. Siyonistlerin amacı, Hizbullah güçlerinin bu robotu hedef alarak bir İsrail kuvvetini vurduğunu sanması ve artık intikam alma peşinde olmamasıydı. 

Şam çevresinde Siyonistlerin savaş uçaklarının bombardımanı sırasında Ali Kamil Muhsin’in şehit edilmesinin üzerinden neredeyse iki ay geçmesine rağmen, Siyonistler hala tetikteler ve her an Hizbullah'ın intikam operasyonunu bekliyorlar. 



Yeni yorum ekle