Mossad başkanı Abu Dabi'de

Sa, 18/08/2020 - 06:02

Siyonist İsrail rejiminin casusluk ve terör kuruluşu Mossad'ın başkanı Yossi Cohen'in Abu Dabi'ye gittiği bildirildi.

Welayet News - Siyonist yetkilinin dün Abu Dabi'ye gittiğini bildiren siyonist medya kuruluşlarından 'Can', Cohen'in Bİrleşik Arap Emirlikleri ve siyonist İsrail arasında ilişkilerin normalleşmesi konusunda anlaşmaya varmalarında çok önemli rolünün oynadığını bildirdi.

Cohen'in sözkonusu anlaşma için bir çok kez BAE'ne gizlice gittiği bildiriliyor.

Bu arada siyonist İsrail rejiminin ele başı sözde cumhurbaşkanı Reuven Rivlin de BAE veliahdına Arapça bir mektup göndererek, onu siyonist rejim yetkilileriyle görüşmek için işgal altındaki Filistin'e davet etti.

Öte yandan terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu da, siyonist İsrail ile BAE arasında direk uçak seferleri için bir hava hattının Arabistan hava sahası üzerinden gerçekleşmesi için çaba gösterdiklerini bildirdi.

Diğer yandan Mossad Başkanı Cohen’in de önümüzdeki günlerde Bahreyn’in başkenti Manama’da Kral Hamed bin İsa el-Halife’yle biraraya geleceği ve “normalleşme” sürecinin yol haritasını görüşeceği kaydedildi. Bahreyn Kraliyet sözcüsü de Cumartesi günü Başbakan Halife’nin ülke dışına “özel bir ziyaret” gerçekleştirdiğini duyurdu. Özel ziyaretin, Tel-Aviv ya da Washington’da yapıldığı değerlendiriliyor.



Yeni yorum ekle