Suriye'de Teröristlere Ait Büyük Bir Silah Deposu Yok Edildi

Sa, 04/08/2020 - 17:48

Suriye kaynakları, İdlib'deki el-Nusra cephesi teröristlerine ait büyük bir silah ve mühimmat deposunun Suriye savaş uçakları tarafından imha edildiğini bildirdi. Bu bombalama sesinin Suriye'nin kuzeybatı bölgelerinden Halep'e kadar duyulduğu bildirildi. 

Welayet News - Suriyeli bir kaynak, haber kaynaklarına yaptığı açıklamada, Suriyeli savaş uçaklarının İdlib'in kuzeydoğu eteklerindeki Beneş kasabası çevresindeki terörist grubu el-Nusra
cephesine ait en büyük mühimmat ve silah depolarından birini hedef aldığını ve bunun sonucunda deponun tamamen yok edildiğini söyledi.

Suriyeli askeri bir kaynak, yaptığı açıklamada, "Deponun hedef alınması, gözetleme İHA'larının terörist grubunun kullandığı silah ve mühimmat deposunu tespit etmesinin ardından geldi. Ayrıca, deponun yanında araçların yüklenip boşaltıldığı görüldü, daha sonra Suriye ordusu savaş uçakları bir dizi saldırı ile hemen müdahale etti ve depoyu tamamen imha etti. Ardından İdlib banliyölerinde patlamalar oldu. İlk raporlara göre 20'den fazla terörist öldürüldü ve yaralandı." dedi.



Yeni yorum ekle