Iraklı Bir GSM Operatörünün General Süleymani Suikastindeki Rolü Ortaya Çıktı

Pt, 03/08/2020 - 17:06

Şehit Ebu Mehdi El Mühendis ve komutan Kasım Süleymani suikastini araştırma komitesi, Iraklı bir telekomünikasyon şirketinin söz konusu terör saldırısı ile bağlantılı olduğu bilgisine ulaştı.

Welayet News - Şafak News haber sitesinin bir bilgi kaynağından naklettiğine göre; şehit Ebu Mehdi El Mühendis ve komutan Kasım Süleymani suikastini araştırma komitesi, Iraklı bir telekomünikasyon şirketinin söz konusu terör saldırısı ile bağlantılı olduğu bilgisine ulaştı.

Haber kaynağı şunları vurguladı: Mezkur komite, Haşdi Şabi'nin bazı önde gelen isimlerinin elindeki belgelerde, bir telekomünikasyon şirketinin Mühendis'e yakın isimlerden birinin cep telefonu ile yaptığı görüşmeler hakkında Bağdad Havalimanı Victory Askeri Üssündeki Amerikan ordusu komutanına bilgi verme ithamı ile suçlandığı verisine ulaşmıştır. Amerikan ordusu bu cep telefonu hattı kanalı ile, El Mühendis'in bulunduğu yer ve Komutan Kasım Süleymani ile görüştüğü mekan hakkında yeterli bilgiyi elde etmiş ve bu bilgi de her iki ismin suikastinde etkin rol oynamıştır.



Yeni yorum ekle