Ensarullah: Terör, Trump’ın muhalifleri bastırma malzemesi

Ct, 01/08/2020 - 09:30

Yemen inkılabı yüksek konseyi Başkanı Muhammed Ali Husi, ABD Başkanı Donald Trump terörden politikalarına ve terör uygulamalarına karşı çıkanları bastırmak için bir malzeme olarak yararlandığını belirtti.

Welayet News - Yemen inkılabı yüksek konseyi Başkanı Husi Cumartesi günü twitter hesabında ABD Başkanı Donald Trump’ın son sözlerine işaretle şöyle yazdı:

Trump terör silahını herkese karşı kullanıyor; velev ki o şahıs bir ABD vatandaşı olsun; nitekim son sözlerinde de Amerika halkını terörist niteledi.

ABD Başkanı Donald Trump Cuma günü Portland kentinde protesto eylemi düzenleyenleri zora başvurmakla tehdit etti. Trump ayrıca, federal güvenlik güçleri Portland’da güvenlik sağlanmadıkça bir kenti terk etmeyeceklerini vurguladı.

Amerika’nın Oregon eyaletinin Portland kentinde protesto eylemleri 25 Mayıs 2020’de Amerikalı siyasi vatandaş George Floyd ırkçı beyaz polis tarafından öldürülmesinden sonra başladı. Amerikalı protestocular polis gücünün ırkçı ve barbarca davranışlarını protesto ediyor.



Yeni yorum ekle