Direniş Komitelerinden Hizbullah Açıklaması

Çar, 29/07/2020 - 09:46

 Filistin Direniş Komiteleri Bilgi Ofisi, Arap ve İslam topraklarında meydana gelen herhangi bir saldırıya karşılık olarak İran, Hizbullah, Filistin Direnişi ve Suriye'nin karşılık verme hakları olduğunu vurguladı. 

Welayet News - Filistin Direniş Komiteleri Bilgi Ofisi, salı günü Lübnan'ın güney sınırındaki gelişmelere tepki gösterdi. 

Filistin Direniş Komiteleri Bilgi Ofisi konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: ‘Arap ve İslam topraklarındaki herhangi bir saldırıya, Filistin direnişinin, Hizbullah’ın, Suriye ve İran'ın yanıt verme hakkı olduğunu vurguluyoruz, çünkü işgalci ve katil düşman, güç ve direniş dilinden başka bir şeyden anlamıyor.’ 

Dün akşam, bazı Siyonist kaynaklar bu rejimin ordusunun Lübnan'ın güney sınırındaki Hizbullah güçleriyle çatıştığını iddia etti. 

Ancak İsrail medyası ve ordusunun açıklamalarından saatler sonra Hizbullah, İslami Direniş tarafından herhangi bir çatışma veya saldırının meydana gelmediğini vurgulayarak iddiaları reddetti. 

Hizbullah açıklamasında, düşmanın aldatıcı ve yanlış zaferler yaratma çabasının Siyonist rejimin bu tip iddialarının nedeni olduğunu söyledi. 



Yeni yorum ekle