Arap ve İslam Ümmeti Mescid-i Aksa'ya Sorumluluklarını Yerine Getirmeli

Per, 23/07/2020 - 12:41

Mescid-i Aksa vakfı müdürü Siyonist rejimin planlarına karşı uyarıda bulunarak, "Bu planlar karşısındaki duruşumuzun bedelini ödemeye hazırız." dedi.

Welayet News - Filistin el-Yevm haber merkezinin bildirdiğine göre, Mescid-i Aksa vakfı müdürü Ömer el-Kisvani, siyonistlerin planlarına karşı İslam ümmetinin vazifelerini hatırlattı. 

Ömer el-Kisvani yaptığı açıklamada, "Siyonistler, Mescid-i Aksa'ya karşı planlarını uygulayarak,  Kudüs'ün sakinlerini ümitsizliğe uğratamazlar." dedi.

Mescid-i Aksa vakfı müdürü, yaptığı açıklamanın devamında, "Arap ve İslam ümmetini Mescid-i Aksa'ya karşı görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye ve Filistin milletini ve davasını desteklemeye çağırıyoruz." diye belirtti. 

Siyonist rejimin Mescid-i Aksa'daki Bab'ul Rahma ibadet alanını bir sinagoga dönüştürme planına atıfta bulunarak şunları söyledi: "Bab'ul Rahma ibadet alanı Mescid-i Aksa'nın ayrılmaz bir parçasıdır ve biz, işgalcilerin bu planına karşı çıkıyoruz."

Geçtiğimiz günlerde bazı medya kuruluşları, Siyonist rejimin Mescid-i Aksa'nın bir kısmını Yahudiler için bir sinagoga dönüştürmeye çalıştığını bildirdi.



Yeni yorum ekle